Ads

Powered by Blogger.

Pizzerii din Bucuresti, Sectorul 4

Vrei sa mananci o pizza buna si nu cunosti pizzeria potrivita din sectorul 4 ? BRASSIO este raspunsul !



Pizza este un aliment amuzant si pentru copii deoarece acestia pot sa o consume direct cu mana. Aceasta este de altfel si cea mai corecta metoda prin care se mananca pizza. Furculita si cutitul sunt optionale si daca sunt utilizate acestea arata un mod nefiresc de a manca pizza. Mai jos sunt cateva reguli care trebuie urmate pentru modul in care pizza se mananca si se serveste.

Pizza trebuie sa fie calda atunci cand este servita. Se pot accepta exceptii atunci cand pizza este livrata si din fericire o jumatate de minut este suficient pentru a reincalzi pizza la o temperatura optima.

Pizzerie Bucuresti Sector 4

Pizza rece se accepta dimineata si poate reprezenta un mic dejun. Incalzirea unei pizza reci si face la cuptorul cu microunde, aceasta fiind singura metoda corecta prin care se incalzeste pizza. Trebuie sa avem grija ca pizza sa nu se incalzeasca prea mult. O pizza incalzita prea mult devine uscata sau crocanta.

Regulile pentru a avea o pizza perfecta garanteaza ca produsul rezultat va fi mult mai gusots decat va asteptati. Pentru a realiza o pizza foarte buna exista o ordine specifica de preparare, fie avem sos, cascaval, topping, cascaval, decor fie avem ulei, cascaval, topping, cascaval, decor.

Este nevoie si de doua sau trei linguri de sos pentru o pizza mica pe care il vom intinde uniform utilizand o lingura mare. Uleiul se intinde pe blat cu pensula de bucatarie si apoi se toarna inca putin pe pizza daca mai este necesar. Se adauga jumatate din cantitatea de cascaval pe sos sau pe ulei si cealalta jumatate pe topping. Pizza se poate decora si dupa ce este scoasa de la cuptor.

Toate ingredientele pentru pizza trebuie sa fie gata simultan. Daca este nevoie ingredientele se prepara cu putin timp inainte, ca de exemplu cele care se coc mai greu sau cele care tind sa se scurga, precum ciupercile proaspete taiate mare si in acest mod se evita aparitia acelui suc pe pizza.

Ingredientele gatite se racesc inainte de a fi puse peste aluat. Topingul fierbinte pus pe aluat va strica aluatul.



Pizza trebuie coapta intr-un cuptor foarte incins. Daca cuptorul este incins la 500 de grade este perfect. O temperatura mai mica este acceptata dar  timpul de preparare va creste. Pizza crocanta este gatita pe pietre speciale sau pe vatra intr-un cuptor incins bine. Pentru pizza se recomanda piatra de pizza si lopata de bucatarie.

Previous PostOlder Post Home

Blogger Templates Copy Blogger Themes.